سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

96/8/26
11:0 ص

دلایل ناباروری در زنان گرداوری شد

دلایل ناباروری در زنان

 

امروزه ناباروری در زنان و مردان بیماری جدی و خطرناکی به شمار نمی رود ، زیرا این وضعیت با روش های متفاوت قابل حل خواهد بود ، تنها نیاز است تا خانواده هایی که از ناباروری رنج می برند از طریق بیمه ها و یا به صورت شخصی هزینه های لازم برای استفاده از روش های مختلف ناباروری را کنار بگذارند. در این بین تنها درصد کمی از زنان یا مردان به نازایی مبتلا خواهند بود که با انجام هر روشی پاسخ مثبت حاصل نمی شود.

اما در سایت پدیده کاشان به دلایل ناباروری در مردان اشاره کرده ایم ، این بار قصد داریم تا شما مخاطبان عزیز را با دلایل ناباروری در زنان بیشتر آشنا کنیم. در اغلب موارد دلایل ناباروری در زنان در ارتباط با مشکلات مربوط به مهم ترین عضو برای نگهداری جنین یعنی رحم می باشد. لوله های رحمی و تغییر در شکل رحم و همچنین بروز مشکلات مختلف در تخمدان ها و عمبکرد مربوط به آنها  از دلایل مهم برای ناباروری در زنان به شمار می رود.

برخی از زنان سنین باردار شدن را به بعد موکول می کنند ، آنها از آینده خبری ندارند و زمانی که برای باردار شدن خود اقدام می کنند با نتیجه ی منفی روبه رو خواهند شد. علت چنین رخدادی در برخی از افراد بروز یائسگی پیش از موعد خواهد بود. همچنین ضعف در تخمدان ها و تعداد کم ذخیره ی تخمک نیز عامل بعدی برای چنین حالتی به شمار می رود.

رحم و تخمدان ها و لوله ها فالوپ اصلی ترین بازیگران برای ایفای نقش در پروسه ی بارداری می باشند. تغییر در اندازه و شکل و همچنین تغییر در عملکرد ( ضعیف شدن با افزایش سن) هریک از آنها عاملی برای بروز ناباروری در زنان محسوب می شود. تخمدان هایی که میزان زیادی کیست با خود به همراه دارند قطعا تخمدان های مناسبی برای باردار شدن نخواهند بود ، این تخمدان ها در اولین مرحله نیاز به درمان برای از بین رفتن کیست ها دارند تا بتوانند قوای خود را برای آزادسازی تخمک مناسب به دست آورند.

لایه هایی که در رحم قرار دارند حتی در صورتی که یک التهاب کوچک در آنها رخ دهد ، توانایی قبلی خود را برای بارداری از دست خواهند داد. چسبندگی در لایه های رحمی ، رحم دوشاخ یا تک شاخ ، آسیب به رحم در تصادفات ، تغییر در ترشح هورمون های مختلفی از جمله پرولاکتین گزینه های دیگر برای ناباروری در زنان خواهند بود. در ابتدا پزشک مربوطه علت ناباروری را بررسی می کند تا در نهایت با یافتن علت و از بین بردن آن به افزایش شانس بارداری در فرد کمک نماید.

 

مطالب مرتبط:

کم کاری تیروئید بارداری

 


  

96/8/26
11:0 ص

افسردگی پس از زایمان گرداوری شد

افسردگی پس از زایمان

 

افسردگی در هر دوره ای از بارداری می تواند رخ دهد ، بخصوص زمانی که یک بارداری بدون برنامه ریزی و در سنین پایین رخ دهد ، این افسردگی و عدم رضایت از وجود یک جنین در حال رشد در بدن بسیار طبیعی خواهد بود ، اما افسردگی پس از زایمان شرایطی است که یک زن باردار پس از خروج نوزاد از بدن و با تحمل درد و رنج های بسیار زیاد متحمل خواهد شد. معمولا افسردگی پس از زایمان تا حدودی طبیعی خواهد بود اما اگر از بازه ی زمانی فراتر رود غیر طبیعی بوده و نیازمند مراجعه به یک متخصص می باشد.

زنان معمولا پس از زایمان دچار تغییر در حالت خلق و خو می شوند زیرا تازه زمان نگهداری از نوزاد فرا می رسد و به دلیل آنکه مادر شیر خود را باید به فرزند بدهد و او را در آغوش بگیرد ، معمولا نیازمند توجه بیشتری از سوی اطرافیان خود خواهد بود. اطرافیان باید به زن باردار پس از زایمان کمک کنند. او نمی داند که باید چگونه فرزند خود را برای اولین بار در آغوش بگیرد. برخی از زنان ، افسردگی پس از زایمان را به دلیل عدم وجود فردی برای نگهداری از فرزند و حمایت های همسر خویش تجربه خواهند کرد.

زنان پس از زایمان تا مدت دوهفته بسیار حساس هستند نقش همسر برای توجه به شرایط او بسیار مهم می باشد. بنابراین باید توجه داشته باشید که از نظر مالی ، از نظر عاطفی از همسر خود حمایت لازم را به عمل آورید. وجود شرایط سخت مالی برای تهیه ی مایحتاج زندگی و وسایل اولیه نوزاد از دیگر عوامل برای افسردگی پس از زایمان خواهد بود.

برخی از خانم ها به دلیل زایمان در زند مامایی بی تجربه با مشکلات جسمی و آسیب هایی پس از زایمان خود روبه رو می شوند. این آسیب ها ممکن است آنقدر شدید باشد که برای داشتن رابطه جنسی با همسر دچار مشکل شوند. این عامل نیز به دلیل تأثیر بر روی زن بودن یک خانم و هجوم افکار مختلف به ذهن او می تواند افسردگی پس از زایمان را پدید آورد.

از علائم مربوط به افسردگی پس از زایمان می توان به مشکلات خلق و خو و تحریک پذیر بودن ، عدم توجه اطرافیان و حتی نوزاد  ، تغییر از نظر اشتها ، گریه های بی دلیل و غمگین بودن نیز اشاره نمود.

 

مطالب مرتبط:

کمردرد بارداری

 


  

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ